Customer support line +385 (0)98/178-7472 M. Mirkovića 16, Mali Lošinj, info@agavetravel.com
Fax. +385 51 233 745, GSM: +385 98 178 74 72, ID: HR-AB-51 08010500797

Iyengar yoga retreat - Rava

Iyengar yoga retreat - Rava
IYENGAR YOGA RETREAT na otoku Rava
“Ponovno otkrivanje cjelovitosti”
sa Elizabeth Brass

 
Yoga omogućuje da ponovno otkriješ osjećaj cjelovitosti u svojem životu, gdje se ne osjećaš kao da konstantno pokušavaš spojiti slomljene komade.”
 
B.K.S. Iyengar, Light on Life


Pridružite se Elizabeth Brass u tjednu uranjanja u prirodu i Iyengar yogu.
Uzet ćemo vremena u našim zauzetim životima da uživamo u predivnim izlascima sunca, tihim šetnjama, svježem zraku, zvjezdanim noćima, tišini, mirnoći i prakticiranju yoge. Rava pruža savršenu lokaciju za retreat, za malu grupu, da usporimo i fokusiramo se na prakticiranje yoga asana i pranayama.  Započet ćemo jutra sa dinamična dva sata yoge i završiti dan sa restorativnim pozama i pranayamom.
Yoga filozofija će biti integrirana u satove dajući temelje za razumijevanje osnovnih principa prakse.
 
Retreat na Ravi će se održavati u rustičnoj kući posvećenoj čuvanju duha zabave i inspiracije na životu. Tamo solarna energija i prirodna voda kišnica pomažu u usporavanju životnog ritma. Između satova, yoga učenici mogu uživati u plivanju, pješačenju ili jednostavno u vremenu provedenom u refleksiji. Dok je mjesto boravka namjerno rustično, da vam pomogne da se osjećate kao kod kuće, uživat ćemo u predivnim vegetarijanskim obrocima pripremljenim sa cjelovitim namirnicama.


Elizabeth Smullens Brass uči i prakticira Iyengar yogu 30 godina. Ona je Senior Iyengar yoga učiteljica i Co-direktorica  Iyengar Yoga Zentrum Berlin. Elizabeth je mnogo puta bila u Pune u Indiji, gdje je učila sa Iyengar obitelji, te nastavlja učiti sa Senior i Advanced učiteljima u SAD-u i Europi.
 
http://www.iyengar-yoga-zentrum-berlin.de/about-us/teachers/elizabeth-brass/


Cijena ovog retreata je 4900 kn.
Akontacija prilikom prijave  je 700 kn.
Prijave su otvorene do popunjena kapaciteta.
Seminar, krevet, hrana, prijevoz iz Vele Rave do kuće i natrag su uključeni u cijenu.

Vaše ime:*
Email:*
Telefon:
Komentar:
Sigurnosni kod:
*obavezna polja
 
Upisom Vaših OSOBNIH PODATAKA dajete odobrenje agenciji Agave travel koristiti ih za izrade: ponude, rezervacije i računa za usluge koje nudi agencija,

Vaši osobni podaci biti će ISKLJUČIVO upotrijebljeni za agencijske poslove i neće biti dostupni trećim osobama držeći se Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Transfers in Dalmatia

Transfers in Dalmatia

Zadar-Zadar airport       40 eura   Zadar-Trogir (Split) airport   190 eura   Zadar-Zagreb (Pleso) airport   396 eura   Zadar-Dubrovnik(Cilipi) airport 476 eura   Zadar-Pula airport    ...

Life Hostel Slovenia

Life Hostel Slovenia

Iznajmljivanje brodica

Copyright (c) 2019. Agave travel, Sva prava pridržana, web dizajn: design project Agave Travel agency, M. Mirkovića 16, Mali Lošinj, E-mail: info@agavetravel.com
Tel. +385 51 233 745, Fax. +385 51 233 745, GSM: +385 98 178 74 72